May 18, 2024
Uncategorized

Μακιγιάζ καθώς και Blog ομορφιάς Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 546

Έτσι … Ποια είναι η δημοσκόπηση της Δευτέρας;

Καλή ερώτηση! Δεν είναι, αντίθετο με το όνομά του, μια πραγματική δημοσκόπηση. Είναι απλώς μια λίστα πέντε ακόμη ή λιγότερο τυχαίες ανησυχίες που έχω δημοσιεύσει σε αυτό το blog κάθε Δευτέρα το πρωί για τα προηγούμενα χρόνια gazillion (πάνω από 10!). Μου αρέσει να διαβάζω τις απαντήσεις σας, καθώς και να με βοηθά να πάρω την εβδομάδα μου σε μια φανταστική εκκίνηση. ?

1. Ένα μακιγιάζ καθαρίζει κάθε μέρα;

Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ κάποιο είδος θολωμένης σκιάς ματιών καθαρού όπως το Mac 217, συνήθως για να εφαρμόσετε ή να συνδυάσετε τη σκιά ματιών (Yup, και σκόνη καθώς και σκιές κρέμας!), Ωστόσο μερικές φορές θα το πάρω στο μείγμα για να μαλακώσει οτιδήποτε κάτω τα μάτια μου. Χθες ήταν όφελος Being ενυδάτωση Concealer, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, αν δεν ξέρετε, τώρα καταλαβαίνετε (αναθεώρηση σύντομα).

2. Εάν μπορεί να έχετε οποιοδήποτε τύπο μπουκάλι μεγέθους γαλόνι οποιουδήποτε τύπου προϊόντος λουτρού / ντους για δωρεάν (όπως ένα σαμπουάν, κλιματιστικό, πλύσιμο σώματος ή ό, τι μπορείτε να πιστέψετε), τι θα επιλέξει;

Ω, σίγουρα ένα από τα κλιματιστικά του Oribe (πιθανώς χρυσή λαγνεία), αφού η homegirl θα πάρει την αξία της αξίας της αξίας της αξίας της αξίας της αξίας της! Πολύ πρώτα απ ‘όλα, ένα λίτρο του βασικού κλιματιστικού χρυσού είναι (περιμένετε για αυτό) $ 182, καθώς και ένα γαλόνι έχει σχεδόν 4 λίτρα. Έτσι κάνετε τα μαθηματικά. Δεύτερον, πηγαίνω με το κοντίσιονερ ταχύτερα από ότι κάνω σαμπουάν, οπότε πάντα απαιέψω περισσότερα από αυτό, καθώς καταλαβαίνω ότι θα μπορούσα να επιτραπεί σε κάθε τελευταία μείωση της χρυσής λαγνείας ευτυχώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Είστε αλλεργικοί σε οτιδήποτε;

Μετράει το δράμα;

4. Καλύτερη / χειρότερη καραμέλα αποκριών;

Οι καλύτερες είναι οι μίνι snickers (Obbi), το χειρότερο είναι η γλυκόριζα, η Blech.

5. Κάτι που χάνετε από τις μεγάλες παλιές μέρες;

Αυτό είναι πιθανότατα το θόρυβο του θορύβου που προέρχεται από κάποιον που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας online, ωστόσο μου λείπει η ζωή ενώπιον του Διαδικτύου. Παρόλο που ήταν τόσο δύσκολο να πάρει πληροφορίες, η ζωή φαινόταν πιο αθώος για μένα καθώς και οι άνθρωποι αισθάνθηκαν λιγότερο απομονωμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είμαι ομοίως βαθιά ευγνώμων που ήμουν σε θέση να κάνω τα λάθη μου τότε χωρίς να τεκμηριωθούν σε κάποιο είδος κοινωνικού δικτύου για πάντα.

Ω, καθώς και εντελώς άσχετο, ωστόσο μου λείπει επίσης τα παλιά μπισκότα Oreo. Είχα ένα πρόσφατα, καθώς απλά δεν είχε δοκιμάσει το ίδιο.

Στην κατάσταση αναρωτιέστε ακριβώς πώς αισθάνεται να πάρει κολοκύθες άμεσα από το αμπέλι …

Fyi, πονάει! Ανακάλυψα αυτό χθες σε ένα έμπλαστρο κολοκύθας στο Petaluma που ονομάζεται McClelland, όπου μπορείτε να επιλέξετε την κολοκύθα από το αμπέλι. Δεν καταλαβαίνω γιατί, ωστόσο, είναι τόσο φοβερό για μένα να είμαι σε θέση να έχω μια πρόσφατα επιλεγμένη κολοκύθα, όσο Sheesh! Δεν είναι εύκολο. Οι μίσχοι καλύπτονται σε κομμάτια Spiky, καθώς και σας χάνουν όταν εξαλείφετε την κολοκύθα από το αμπέλι.

Το McClelland είχε επίσης πολλά άλλα πράγματα για τους νέους καθώς και τα νοικοκυριά να κάνουν, σαν ένα ζωολογικό κήπο, μια ιππασία, ένα μεγάλο λάκκο από πυρήνες καλαμποκιού που ήταν σαν ένα sandbox, ωστόσο με καλαμπόκι! (Ένιωσε λίγο σαν να πάρει ένα μασάζ ποδιών όταν βάζετε τα γυμνά πόδια σας σε αυτό … περίεργο). Υπήρχε επίσης ένας λαβύρινθος σανού, ο οποίος για το ρεκόρ ήταν εξίσου τρομερός όσο το έδωσα για να είμαι … Μήπως αναφέρω ότι είμαι κάπως κλειστοφοβικός; Ποτέ μην πειράστε ότι οι τοίχοι του Λαβύρινθου ήταν περίπου ύψος αγκώνα, lol! I almost jumped out of there, for real!

Some pics…

Have you ever been to a pumpkin patch before?

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. concern time! right here they are to copy/paste with your answers in a comment. τα λέμε σύντομα.

1. A makeup clean you utilize every day?
2. If you might have any type of gallon-sized bottle of any type of bath/shower product for free (like a shampoo, conditioner, body wash, or whatever you can believe of), what would choose?
3. Are you allergic to anything?
4. Best/worst Halloween candy?
5. Something you miss from “the great old days”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.