May 18, 2024

Το νέο Red Carpet Beauty Beauty, που έρχεται αποκλειστικά στο Sephora (και γιατί χρειάζεστε ένα beautybleder στη ζωή σας, όπως, χθες)

το νέο κόκκινο χαλί ($ 19.95), που έρχεται αποκλειστικά στο Sephora τον επόμενο μήνα
Ποιός ξέρει? Ξένα πράγματα έχουν συμβεί.

Αν πάρω ποτέ να περπατήσω ένα άλλο κόκκινο χαλί, φέρνω δύο πράγματα μαζί μου: 1) το κόκκινο χαλί beaughtbleder (αλλά μόνο αν μπορώ να το συμπιέσω σε ένα από αυτά τα ενοχλητικά μικροσκοπικά πορτοφόλια που οι κυρίες μεταφέρουν σε γεγονότα γκαλά και βραβεία) και 2) καραμέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χούφτες καραμέλα.

Θα πρέπει απλώς να απαντήσω το κόκκινο χαλί beaughtbleder στο δίπλα μου μίνι snickers, γιατί αν έμαθα οτιδήποτε στο Emmys πέρυσι, είναι να φέρει ένα sh * t-τόνο των μίνι snickers, επειδή το DAMMIT – είναι απολύτως ενθουσιώδες όταν σας Η κοιλιά σκουπίζει δεξιά, όπως κάποιος πρόκειται να ανακοινώσει τον καλύτερο ηθοποιό.

Είμαι απλά λέω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν είναι αυτή η νέα ομορφιά χαριτωμένη;!

Ξέρω! Είναι κόκκινο! Επισήμως, πρέπει να είναι κόκκινο χαλί κόκκινο, αλλά συνεχίζω να σκέφτομαι “κόκκινο κραγιόν”.

Είναι ένα νέο Sephora αποκλειστικό διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα για $ 19.95.

Yup, είναι ακριβώς όπως ο κανονικός beautyblender που απεικονίζεται εδώ, ένα ροζ που έχω για λίγο.

Το ορυχείο είναι λίγο μακρύ στο δόντι, όπως μπορείτε να δείτε, και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να του δώσετε μια ωραία, μακρά διακοπές …

Το κόκκινο χαλί BeauroteBlender με το O.G. ροζ

Παρεμπιπτόντως, οι ομορφιές είναι οι μπάλες. Μόλις αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε, σοβαρά, δεν μπορείτε να επιστρέψετε.

Χρησιμοποιώ κυρίως τη δική μου για να συνδυάσω τα αδιαφανή θεμέλια και τους concealers. Πραγματικά μαλακώνει τα τελειώματα για τα προϊόντα πλήρους κάλυψης, ώστε να μην καταλήξετε με αυτό το κοκκινωπό, βαρύ ματιά (γιατί δεν είναι χαριτωμένος).

Εδώ είναι η συμφωνία, όμως: Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι υγρό (με νερό ή λύση στερέωσης). Διαφορετικά, δεν μπορεί να κάνει το πράγμα του.

Το beautyblender είναι βασικά ένα σφουγγάρι (μη λάτεξ) με “ανοικτή δομή κυττάρων” (αποσπάσματα αέρα). Όταν το βρεθείτε, το νερό γεμίζει τα κύτταρα, εμποδίζοντας τους να απορροφούν τα προϊόντα που φοράτε (θεμέλιο, concealer, οτιδήποτε άλλο) όταν αγγίζει το δέρμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απλά υγρό, πιέστε το μεγαλύτερο μέρος του νερού και στη συνέχεια ρίχνετε και πατήστε για να διασκορπίσετε και να διανείμετε το μακιγιάζ σας.

Απλώς κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο μαλακά και παίρνουν την άκρη μακριά. Πατώντας τα προϊόντα γύρω από ομοιόμορφα, μοιάζουν περισσότερο σαν να είναι μέρος του δέρματός σας. Κανένας από αυτούς που κανείς δεν παίρνετε με μια επίπεδη βάση ή βούρτσα kabuki.

Εάν πηγαίνετε για ένα φυσικό θεμέλιο και κοιτάζοντας concealer, βοηθά έναν τόνο. συνιστάται!

Leave a Reply

Your email address will not be published.